Повідомлення про обробку персональних даних | DiXi Group
DiXi Group Logo
www.upscalerolex.to

Повідомлення про обробку персональних даних

Відповідно до пунктів 1 і 2 частини другої статті 8, частини другої статті 12 Закону України «Про захист персональних даних» Громадська організація “ДІКСІ ГРУП” (ЄДРПОУ 36159679) повідомляє про володільця, розпорядника, місцезнаходження, склад і мету збору персональних даних, що обробляються за допомогою програмних засобів з використанням мобільного застосунку ЕнергетикаОнлайн, третіх осіб, яким передаються такі персональні дані, та права суб’єкта персональних даних.

1. Володільцем персональних даних, що обробляються за допомогою програмних засобів з використанням мобільного застосунку ЕнергетикаОнлайн, є держатель Громадська організація “ДІКСІ ГРУП” (ЄДРПОУ 36159679) (ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України – 38090017).

2. Розпорядником персональних даних, є Громадська організація “ДІКСІ ГРУП” (ЄДРПОУ 36159679) (ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України – 38090017).

3. Місцезнаходження персональних даних: усі персональні дані користувачів зберігаються на серверах компанії Salesforce на території Європи. Компанія Salesforce гарантує безпеку збереження персональних даних відповідно до власних політик конфіденційності

4. До складу персональних даних включаються:

  • прізвище, ім’я та по батькові особи;
  • зареєстроване або фактичне місце проживання;
  • адреса електронної пошти, номери контактних телефонів.

Збирання персональних даних відбувається шляхом безпосереднього надання особою своїх персональних даних при реєстрації.

Під обробкою персональних даних розуміється будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, що здійснюються за допомогою програмних засобів, у тому числі з використанням мобільного застосунку ЕнергетикаОнлайн.

5. Метою обробки персональних даних є забезпечення реалізації конституційного права громадян на звернення, вирішення питань, порушених в заявах, пропозиціях або скаргах громадян, адміністративно-правових відносин, підготовки статистичної, адміністративної та іншої інформації відповідно до Конституції України, Законів України “Про ринок електричної енергії”, “Про звернення громадян”, “Про доступ до публічної інформації”, постанови Кабінету Міністрів України від 14.04.97 N 348 “Про затвердження Інструкції з діловодства за зверненнями громадян в органах державної влади і місцевого самоврядування, об’єднаннях громадян, на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форми власності, в засобах масової інформації”.

Метою обробки (збору) персональних даних є:

  • створення та забезпечення функціонування електронного профілю суб’єкта персональних даних у застосунку ЕнергетикаОнлайн;
  • надання з використанням застосунку ЕнергетикаОнлайн електронних послуг, за отриманням яких звертається суб’єкт персональних даних;
  • забезпечення доступу суб’єкта персональних даних через його електронний профіль до даних про себе та заявки, створені за адресою реєстрації суб’єкта персональних даних;
  • забезпечення реалізації права суб’єкта персональних даних на оскарження з використанням застосунку ЕнергетикаОнлайн;
  • забезпечення участі суб’єкта персональних даних в опитуваннях щодо ініціатив і проектів у сфері енергетики, які проводяться з використанням застосунку ЕнергетикаОнлайн;
  • забезпечення подання суб’єктом персональних даних електронних звернень через застосунок ЕнергетикаОнлайн.

6. Третіми особами, яким передаються персональні дані, що обробляються, є:

  • державні органи, органи влади Автономної Республіки Крим, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи та організації, що належать до сфери їх управління, виконавці житлово-комунальних послуг, яким персональні дані, що обробляються, передаються згідно з визначеним законодавством порядком взаємодії між сервісами ЕнергетикаОнлайн та іншими електронними інформаційними ресурсами;
  • інші особи, що звертаються до ГО ДІКСІ ГРУП та мають право отримати персональні дані виключно на підставах, визначених законом.

Передача персональних даних іноземним суб’єктам відносин, пов’язаних з персональними даними (транскордонна передача персональних даних) не здійснюється.

Доступ до інформації про особу (персональних даних), що формується за допомогою мобільного застосунку, має лише користувач (суб’єкт персональних даних), авторизувавшись за допомогою логіну та паролю, і виключно до тієї інформації, яка стосується такого користувача.

7. Персональні дані зберігаються Громадська організація “ДІКСІ ГРУП” (ЄДРПОУ 36159679) протягом строку функціонування електронного профілю суб’єкта персональних даних.

8. Згідно з частиною другою статті 8 Закону України «Про захист персональних даних» суб’єкт персональних даних має право:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

11) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Порядок скасування згоди на обробку персональних даних

Ви можете відкликати згоду на обробку персональних даних шляхом подання електронного листа на пошту менеджера проєкту Марини Хрипко energy.online.app@gmail.com

1. Сформулюйте та надішліть запит про відкликання згоди на обробку особистих даних. Зазначте контактну інформацію, яку було вказано при реєстрації, аби вас змогли ідентифікувати.

2. Зазначте, які саме дані ви просите видалити та чому.

У відповідь на ваш запит буде надіслано підтвердження та вказано час, потрібний для видалення даних. 

Наші платформи

https://ksep.energy/

Незалежний центр підвищення кваліфікації у сфері енергетики

http://ua-energy.org/

Інформаційно-аналітичний ресурс є унікальною платформою для інформування та обговорення основних подій української та міжнародної енергетики.

http://eiti.org.ua/

Національний сайт Ініціативи прозорості видобувних галузей в Україні

Наші платформи

https://ksep.energy/

Незалежний центр підвищення кваліфікації у сфері енергетики

http://ua-energy.org/

Інформаційно-аналітичний ресурс є унікальною платформою для інформування та обговорення основних подій української та міжнародної енергетики.

http://eiti.org.ua/

Національний сайт Ініціативи прозорості видобувних галузей в Україні